Minigolf: 125kr
ID20+ etter kl 19:00

Velkommen til 14-hulls innendørs minigolfbane og bar i Stavanger. Du finner oss i 3. etasje i Tårngalleriet – rett nedenfor Valbergtårnet. Minigolfen er drop in, her får alle spille. Booking er også mulig. Fore!

Man–Ons: 13:00–23.00
Tor: 13:00–00:00
Fre: 13:00–01:00

Lør: 12:00–01:00
Søn: 12:00-21:00

Minigolf
125 kr
Voksne
Minigolf
115 kr
Barn
Minigolf
100 kr
Student

KARAOKE

Velkommen til Stavangers første private karaokerom, med plass til inntil 20 personer i hvert rom. Legg bort golfkøllene og plukk opp mikrofonene. Enten dere er en bedrift, en vennegruppe eller bare på date – la det svinge!

EVENT OG KLUBB

Stand-up? Loppemarked? En inspirerende dag ute av kontoret? Her finner du scene, prosjektor, lyd og sitteplasser til alle. Catering og kaffe hjelper vi også til med, slik at du enkelt kan gjennomføre ditt event. Før dere naturlig nok avslutter det hele med en runde minigolf!

For klubb/event-henvendelser. 

Velkommen på GESIMSEN

Velkommen til bar, DJ og utsikt over Vågen. Takterrassen finner du helt på toppen av Tårngalleriet. Følg trappen til høyre for inngangen. Vil du booke bord? 

NB! Mulig å booke for firmafest, bryllup og andre feiringer. Send oss en forespørsel. 

*Åpent ved godvær, stengt vinterhalvåret.

Det skjer alltid noe greier på Campingen.
Sjekk oppslagstavla for siste nytt!

 

Jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Send oss gjerne en mail.

 

Nakengolf

Spiller man bedre minigolf uten klær? Det er bare én måte å finne det ut på ...

 

No camping!

Vi er ikke en campingplass!
Kun minigolf og bar her :)

 

BEVER

Sett på en Camping nær deg.

Følg oss på Instagram!

Sulten?

Mat: Vi har den klassiske campingtoasten (med kryddersmør). Du kan også bestille pizza, burgere og salat (fra Phileas Fogg) ved å bruke QR-kodene du finner på bordene våre. I tillegg har vi diverse godteri og snacks. Vil dere ha mat til en større gruppe, send oss en forespørsel.

Drikke: Vi er en bar, og vi har det en bar skal ha: Øl, vin, sprit, moroslush +++

Nakengolf?

Må man alltid må spille naken når man kommer til en Camping? Dessverre/heldigvis (stryk det som ikke passer), nakengolf er kun én gang i året. Alle andre dager spiller man med klær.

Synes du det virker skummelt? Sammen med Naturistforbundet sørger vi for en trygg og god gjennomføring, med fokus på det å være komfortabel i egen kropp. Ikke noe seksuelt her! Sammen med Naturistforbundet har vi til og med laget egne tennissokker (perfekte til nettopp nakengolf).

Men spiller man bedre minigolf uten klær? Det er bare én måte å finne det ut på ...